Kategoriler

3 Ağustos 2014 Pazar

Temmuz Ayında İzlediğim Filmler


Sizinle bir yazıda daha buluştuk,merhaba! Bu yazımın konusu tamamiyle Temmuz ayında izlediğim filmler.Yaz tatilinde olduğum için bol bol film izleyebiliyorum fakat hava sıcak,bu yüzden pek çekilir olduğunu söyleyemem.Yine de 158 filmin bulunduğu listemde şu an izlenmemiş 100 film var.:D


Öncelikle,bir komedi filmi olan Sağ Salim2'yi izledim.Küfürlü bir film fakat ben artık alışkınım bu tür şeylere.Eğer gülmek istiyorsanız ve küfürlere aldırmıyorsanız tam sizlik bir film.

Konusunu özetlemem gerekirse Salim adında bir adam,önüne gelen her adamı ''Yanlışlıkla.'' öldürüyor.En az 20 kişiyi yanlışlıkla öldürmesi biraz saçma ve sinir bozucu gelebilir ama izlerken gerçekten gülünç oluyor.

Uyarı: Film kesinlikle aileyle izlenebilecek bir film değil.Bende tek başıma izlemiştim zaten ^_^







Bir diğer film;Hotel Translyvanla.Bu bir animasyon filmi.Bir drakulanın aslında aynı zamanda sevgi dolu bir baba oluşunu anlatıyor.Mavis'i kendimle çok özdeştirdim.O da özgürlüğüne düşkün.Tek farkımız sanırım onun vampir olması :D Bende kendi halimde takılan bir insanım işte ya.ss En büyük hobim bilgisiyar başında sabahlamaktır.sdjaj

   Drakula,kızı Mavis'e ''118 yaşına geldiğinde dışarı çıkmana izin vereceğim.'' diyor ve böylece Mavis 118 yaşına geldiğinde ilk defa bir insanla karşılaşıyor.Şans ki; gördüğü ilk insana aşık oluyor ve filmdeki tabirle ikisi birbirlerinin ''Zing'' olduğunu düşünüyor.

Animasyon film seviyorsanız izleyin,birşey kaybetmezsiniz.Mükemmeldi.




Üçüncü film; Leon.Bu filmi hiç bıkmadan defalarca izleyebilirim.

Filmin konusu küçük bir kızın,seri katile olan aşkı.Aslında bu filmi sadece bu şekilde özetleyemeyiz.Küçük kızımız erkek kardeşinin ölümünün intikamını almak istiyor ve bir seri katil olan Leon'dan yardım istiyor.Leon onu eğitiyor ve izlemesi çok güzel bir konu çıkıyor ortaya.Kesinlikle izleyin.







Dördüncü film Anadolu Kartalları.Bu filmi 12. izleyişimdi.Büyük bir Çağatay Ulusoy fanıyım.(Ya da Çağatay Ulusoy sevenlerin kendine verdikleri isimle; Ulusoyist'im.) bu yüzden onun yaptığı her diziyi,her filmi izlerim.Bu kesinlikle doğru.Fakat Anadolu Kartalları'nı Çağatay Ulusoy filmde olmasaydı bile izlerdim.Çünkü film gerçekten insanı gaza getirebilen bir film.

Konusu; Ahmet Onur ve arkadaşlarının pilot olma maceraları.Gerçekten çok eğlenceli replikler vardı filmde.Çok eğlenceli ve içten sahneler vardı.Bir yerde kahkaha atarken başka bir yerde ağlama krizine girebileceğiniz bir film.maNga şarkıları da bu filme eşlik edince tadından yenmedi vallaha :D




Beşinci Film Transformers.Bu seriyi gerçekten yıllar yıllar sonra izlediğime inanamıyorum.En sevdiğim film serileri arasına hızlı bir giriş yaptı.Çoğunuz izlemişsinizdir aslında.Yine de eğer izlemediyseniz ve uzaylılara ilgi duyuyorsanız başlayın derim.Veya arabalara ilgi duyuyorsanız da başlayın.Robotlara ilgi duyuyorsanız da...Bu liste böyle uzar gider.




Temmuz ayında izlediğim filmlerden en çok beğendiklerim bunlardı.Bir sonraki gönderimde görüşmek üzere,takipte kalın!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder