Kategoriler

23 Mayıs 2015 Cumartesi

9 Mayıs 2015 Cumartesi

Percy Jackson Tag (Video)




Nur'a bu mükemmel tag için teşekkür ettikten sonra,hepinize iyi seyirler diliyorum! :D






1 Mayıs 2015 Cuma

-Nisan Ayında İzlediğim Filmler-


Selam! Muhtemelen video paylaşmadığım ve yazı yazdığım için şok olmuş durumdasın sayın okuyucu.Evet,bende bu yazıyı yazdığım için şok olmuş durumdayım.Ama yeni videomda izlediğim filmlere yer vermeyince,kendimi suçlu hissettim.İşte bu yüzden buradayım!

Nisan ayında pek film izlediğim söylenemez aslında.Sanırım kendimi sürekli kitaplara adamışım.Ama izlemenizi tavsiye edebileceğim filmleri izledim ve hoşunuza gideceğini umuyorum.

 Biri Beni Isırdı ( Vampires Suck.)
  
Vampires Suck isimli bir filmi nasıl Türkçe'ye biri beni ısırdı olarak çevirmişler anlayamasam da,film delicesine eğlendiğim bir film oldu.Hey millet,birileri Alacakaranlık ile sağlam dalga geçmiş! Alacakaranlık filmini ve kitaplarını seven bir arkadaşımla birlikte izledik ve tüm filmi cehenneme çevirmeyi mükemmel derecede gerçekleştirdi.Şaka yapmıyorum,filmin başlangıcından sonuna kadar yüzünde şuna benzer bir ifade vardı.







Ama film güzeldi.Hatta Alacakaranlık'tan bile samimi geldi bana.Bu demek değil ki Alacakaranlık'a saygı duymuyorum.Tüm kitaplara saygım var.Ama bu film komikti ya..Kabul edin şimdi :D

Puanlama yapsaydım,5/3 alabilecek bir filmdi.Gülmek için bire bir derim ben.


Son Mektup 

Çanakkale Savaşı'nı anlatan hoş bir filmdi.Sinemada sınıf arkadaşlarımla birlikte izledim ve güzel olduğunu düşünüyorum.Fakat diğer Çanakkale filmleri gibi olduğunu da düşünmeden edemedim,her yıl bu tarz filmler çıkıyor,biraz daha farklı olmasını isterdim açıkçası.Yine de benim için güzel bir filmdi,hatta sonlarına doğru duygulandığımı da itiraf etmeliyim sanırım.


Başrolümüzün gökyüzünde süzüldüğü anlar çok yapmacık gelmişti bana.Bunu eklemeden geçemiyorum çünkü ciddi anlamda yapmacıktı.Gökyüzünün sahte olduğu o kadar belliydi ki arkadaşımın mısırını araklarken göz ucuyla sinema perdesine baktığımda bile bunu farkedebiliyordum.

Üstelik,sonu da birazcık tahmin edilebilir bir filmdi.Ama yine de Çanakkale'de çekilen onca derdi çok iyi yansıtan bir film olduğunu düşünüyorum.Filmi izlerken atalarımızla gurur duyacak,sulanmış gözlerle gökyüzüne bakıp onları anacaksınız.

Türk olmaktan gurur duydurtan bir filmdi.
Bu yüzden puanlama yapsaydım, 5/3,5 alırdı benden.






Hızlı Ve Öfkeli 7 (Fast And Furious 7)   

                                                                                           

Yaklaşık bir yıldır beklediğim bir filmdi.Çıkacağı günü sayıyordum diyebilirim.Serinin tüm filmlerini deli gibi seviyorum ve F&F 7'ın da beni hayal kırıklığına uğratacağını düşünmüyordum.

Uğratmadı da zaten.

Gerek efektleriyle,gerek hissettirdikleriyle mükemmmel bir filmdi.Ciddi anlamda söylüyorum,izledikten sonra delicesine ağladım.Spoiler olmasın diye neden ağladığımı söylemeyeceğim tabiki.

Film,Shaw'ın intikamı ile başlıyor.Dom,Brian ve adını unuttuğum Brian'ın karısı falan,evden huzurla çıkarken,Dom'un telefonu çalıyor ve Shaw'ın acımasız sesini duyuyoruz.

''Dominic Toretto,beni tanımıyorsun.Ama tanıyacaksın."

Sonrasında,gifte olanlar oluyor.Büyük bir patlama,ve alevlenen intikam ateşi.Filmi izleyin derim,hatta izleyin demekle kalmam,bayağı yalvarırım izleyin diye.O derece güzel bir filmdi.Aynı zamanda bir efsaneye veda ettik,evet evet,Paul Walker'a.

Geçtiğimiz yıllarda trafik kazasından dolayı ölen Paul Walker da filmin yarısına kadar yer alıyordu.Sonrasında kardeşi onun rolünü oynamış,aslında çok fazla belli olmuyor kardeşi olduğu ama,Paul Walker'ın oynadığı çoğu filmi izleyen birisi oynayan kişinin o olmadığını şıp diye anlayabilirdi.


R.I.P Paul Walker.
Her zaman kalbimizde olacaksın.

Filme puan vermem gerekirse; 5/5 verirdim.


https://youtu.be/RgKAFK5djSk
Bu şarkıyı dinlemenizi de şiddetle tavsiye ederim.Filmdendi,duyduğum an delicesine ağlamıştım..




Vampir Akademisi (Vampire Academy)


Kitabını okuyanların izlemesi gereken bir film.Yani,kitabını okumadan kesinlikle izlemeyin.Pişman olursunuz.Ben kitabı okuduktan sonra filmi izlemiştim ve filmin yetersiz olduğunu düşünüyorum.Yine de kitaptaki olaylar güzel yansıtılmış filmde de.O kadar da kötü değil.







Eğer puanlasaydım,muhtemelen 5/2,5 gibi bir puan verirdim.Ama bunun nedeni tamamiyle kitabın büyüleyici,filminse...Eh olması.

Yoksa beğendim,evet evet,izlemelisiniz!





Bu ay izlediğim filmler tam olarak bu kadardı.Evet,evet az film izlemişim.(Ekrana ağlamaklı bakışlar atar.)

Gönderiye yorum atmayı unutmayın! Üstelik arkadaşım Gizem Akbaş'ın açtığı bloğa da bir göz atın derim.Daha ilk gönderisinden profesyonelleşmiş.Hoşuma gitti.^_^

http://bayangozlugunguncesi.blogspot.com.tr/


Bir sonraki gönderiye kadar hoşçakalın! Hepinizi çok seviyorum ^_^